Wet die kunnen worden caching gebruik met een gerust hart

0 Comments

Als een wet om de kredietverstrekkers te reguleren, lonen industrie Control Law artikel 43 bestaat. Als je toestemming kant van de huur als de rente van de lening is wat dat willen de maximale rentevoet van de Interest Rate Restriction wet overschrijden. Als Als u erkend als de rente te groot is, kunt u een deel van de terugbetaling te vorderen. Als u niet aan bepaalde voorwaarden voldoet, is een mechanisme dat niet kan worden toegepast om de lonen Business Control Law artikel 43. Zo is, zal het nodig hebben om ervoor te zorgen dat geacht niet te hebben voldaan. In de afgelopen jaren, in het kader van de inschrijving op het kapitaal Law and loon industrieën Control Act door een persoon om de schade van het zwarte goud te klagen is toegenomen, is de inhoud van de wet is gedeeltelijk herzien. Zo’n wet herziening, het slachtoffer van woekeraars lijkt af te nemen in de afgelopen jaren. Maar, hebben schade veroorzaakt door gewetenloze financiers belangrijk worden, omdat degenen die meer en meer kwaadaardige aanpak ook wordt de belangrijkste, is wat je wilt om voorzichtig te zijn. Tot de wet daar, als vrede van geest om caching beschikbaar is, de wet zou in staat zijn om ons te helpen in geval van nood. Echter, voordat de situatie, zodat er geen te hebben om zelf-faillissement, gebruik dan de caching in terugbetaling voor zover mogelijk. Als u nog steeds wilt het geld te lenen van caching, laten we eens voordeel erkent dat moet voorzichtig zijn. Om de caching van risico te verminderen, zou het zeggen dat ze zijn het belangrijkste.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!