Bezorging van de krant is pijnlijk part-time baan

0 Comments

In fysieke arbeid van fysieke kracht spel, dat juist het gebruik van fysieke kracht, is een part-time baan van het leveren van kranten. Het is niet iets dat een part-time baan van bezorging van de krant met een licht gevoel kan worden. Omdat dit part-time baan is geen zin als kan doorgaan, is het raadzaam dat je denkt dat goed of ze vooruit naar hun eigen land. Mensen in de ochtend en vooral is zwak, verslapen geneigd mensen moeilijk zou zijn. Part-time baan van bezorging van de krant, want het is ‘s ochtends vroeg part-time baan. Het lijkt erop dat het moeilijk is om een ​​dergelijk verloop van de rest. Waardoor het gemakkelijk is in vergelijking met de oude tijd te nemen, maar het is de reden dat is besloten delen van de levering gebied. Part-time baan van bezorging van de krant, de dag van de regen en sneeuw natuurlijk tijdens de tyfoon en ramp, zelfs in zoals Nieuwjaar en GW, de Bon Festival, kan het niet zo zijn dat de rest, want er is de levering van de krant. Reclame veel weekends en bytes van slecht weer dag is vooral erg moeilijk. Eén voor één is ook licht, Het is moeilijker te dragen dan je denkt, want om grote hoeveelheden van de krant te leveren. De fysieke kracht nodig is, is het part-time baan van deze krant levering. Laden in de laadvloer van de krant op een dagelijkse basis te verdelen we ook ernstig wat items. Bezorging van de krant, zoals appartementencomplexen zijn de op en neer de trap. Zo zal het extra gebruik van fysieke kracht. Breng de dag met een hoge temperatuur veel zweet aanhoudt, moet u hydratatie. Het duurt meer dan gebruikelijke tijdstip van bezorging van de krant is de vroege ochtend van een koude dag. Nog donker, dan is dat omdat er is ook een gevaar voor gladheid.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!