Ook het wordt beschermd door faillissement

0 Comments

Om te leven met het faillissement zal de economische limiet te ontvangen. Maar het tegendeel, zelfs als het faillissement heeft ook al een zekere mate van bescherming. Dus dat zulke bijdragen niet Hiromara het feit van het faillissement, de bewoner kaart en familie register niet lijm die failliet ging. Het recht om te stemmen en in aanmerking te komen voor de verkiezing het is beschermd zonder verlies. Het feit van het faillissement zal worden beschreven in het faillissement rooster van wettelijke woonplaats van het stadskantoor, maar een derde partij kan niet zien deze lijst. Bovendien, als de disclaimer beslissing kwam, zal worden verwijderd uit de eveneens failliete roster eens failliet verklaard. Aangezien het grote publiek is het onwaarschijnlijk dat het oog failliet verklaard in de Staatscourant, maak je geen zorgen failliet in de Staatscourant worden verklaard wordt gepubliceerd. Bovendien moet de gefailleerde aan de schuldeiser worden betaald door het veranderen van het onroerend goed bedrijf in geld, in plaats van het verliezen van alle van het pand, heeft een minimaal niveau gewaarborgd. Als algemene regel, het uitzoeken die zijn verzekerd van een inkomen dat werd verkregen na een faillissement, kunt u failliet bent u vrij om te gebruiken. Door het faillissement wordt verklaard, is dat hoe dan ook de plicht van al de terugbetaling niet langer, is een grote hulp voor failliet. In principe kun je doen met het een keer om naar de rechtbank van het faillissement. Op deze manier, zelfs als failliet verklaard, de toekomst betekent niet dat alles donker.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!