Kneepjes van FX Day Trading

0 Comments

In FX day trading heeft een talent om een ​​grote winst, afhankelijk van leverage richten. Maar is zodanig dat het onderwerp van de dag de handel in de persoon die een grote winst verschijnt uitgegeven, in feite, 70% van de totale verliezers, mensen die groot voordeel hebben opgedaan is bescheiden 10 procent. Grote mislukking door één keer, is er mam is een dag de handel van de inzet, zoals kleine winsten die zijn gestapeld te sluiten afstand ligt niet langer op een bepaald moment FX totdat het. Rate sterk gedaald in de yen richting, de depreciatie van de yen richting zal blijven om de wiebelen. Om niet te verliezen is het ding om te voorkomen dat wanneer de verandering in deze snel gesleept. Om de beste speer eenvoudige techniek van mijn eigen op zoek naar de winst te blussen, is belangrijk in de dag de handel. Dat gezegd hebbende, zit vast slechts één van de manieren is het tegenovergestelde effect. Dat elke structuur van de transactie is er meer dan één persoon is vereist in day trading. En, is een truc om los worden gezien van tijd tot tijd in overeenstemming met de gegeven tijd van de situatie wordt de dag trade niet verloren wordt gebruikt, is nodig in termen van plan om het voordeel te stapelen. FX Day en de handel zijn, zoals geld Kasumeto’ beetje bij beetje uit de markt voor vreemde valuta, de timing van Kasumetoru de weinig geld is vaak een moment. Zo zal ook aanzienlijk verlies voordeel te veranderen vanaf het moment van de beslissing, het vereist een snelle reis in day trading. Het talent van de dag de handel voor zo veel mogelijk overwinningen verwijderd. Niet te Fukairi, laten we niet te gulzig zijn.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!