De brug hypotheek

0 Comments

Kom belangrijk geworden in termen van partnering de hypotheek is de brug financiering. Zelfs aangemeld voor een hypotheek, er is een tijd, totdat de uitvoering van de lening van de applicatie. Nu ook al is er een behoefte aan geld voor huis te kopen, kan het enkele tientallen dagen in beslag nemen van een paar dagen tot de uitvoering van de lening. Omdat brugfinanciering is, tijdens de hypothecaire kredietverlening wordt uitgevoerd, het verwijst naar de lening te lenen om flexibele fondsen. In plaats van te wachten op huisvesting leningen vertraagd, en vervolgens terugbetaling van de brugfinanciering om goud van de huisvesting van Tetsukekin en architectuur beginnen in de hoofdstad van de brug lening betaling, in de hoofdstad van de hypotheek te komen na. Betaal de aanbetaling zal de registratie van grond te ronden in overbruggingskrediet. Om een ​​behuizing lening van een financiële instelling verplicht onderpand te lenen, is het gebruikelijk om toe te passen het land is voltooid van de registratie is. Dan, om de geleende gelden in overbruggingskrediet met fondsen van de hypotheek af te lossen. Met het oog op een overbruggingskrediet is, of Torikawashi een afzonderlijk contract en procedures van het lichaam van de hypotheek te ontvangen, of het uitvoeren van procedures, moet u rente te betalen. Als u een huis in de nieuwbouw te bouwen, krijgt de fondsen van de lening moet de oorspronkelijke koper direct vastgoed bedrijf is op zijn plaats te ontvangen, is er ook een “proxy receipt” dat kan een bedrijf met de naam erkennen de registratie voordat u de prijs te betalen in plaats daarvan. Of een dergelijke vorm (aangeduid als “proxy receipt”) kunt nemen is anders door het vastgoedbedrijf. Als u wilt kopen en woningbouw van de grond, voor het eerst te hebben, tenzij betaalde minuut, of te vertrouwen op de brug of de financiering van zijn eigen geld te gebruiken, kunt u de hypotheek goed doordacht te overwegen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!