De weg naar de douanier examen

0 Comments

Hoe douanebeambte van verander ik de maatregelen van de kwalificatie-test op aarde te nemen. Kwalificatie test van de douanebeambte, die streven naar een baan of van baan veranderen als douanier is een ding dat zonder mankeren moet passeren. Test de inhoud van de douanebeambte zullen drie onderwerpen. U moet de drie “inklaring Business Law, Customs Law, Wet op de Wet Douanetarief en andere douane”, “Foreign Exchange en Buitenlandse Handel Control Law” te bestuderen, “Het creëren van richtlijnen en praktijken van douanedocumenten”. Het is beschreven in detail in de douanebeambte examen gids, maar de mensen die betrokken zijn bij de inklaring, kunt u onderwerpen zijn vrijgesteld. Als u wilt douanier testen one shot passeren, laten we eerst hun eigen studie plan te maken. Is over studievaardigheden, maar het is belangrijk te vinden die bij u past en of ga naar de school thuis. Communicatie cursussen kunnen bestuderen van de douanebeambte proef ook in staat om te gebruiken zal zijn. Redelijk plan tot inklaring monteur proef truc is de motivatie niet te verliezen. Is het mogelijk om de problemen te begrijpen zoals vragen trend van de afgelopen douanebeambte test, zal het de sleutel tot de studie van de douanebeambte test. Probeer toch veel om het probleem op te lossen. Het zal slechts een naslagwerk geworden en schrijf het antwoord in de richting van het verzamelen van problemen, dus laten we vermijden. Vele malen totdat de douanebeambte de dag van de test ook omdat gebruik te herzien. Het wordt steeds meer geschreven in make-up dat punt de tekst van uw eigen richting van de tekst. Om te beoordelen voordat u het vergeet Na het oplossen van een manier douanier examenvragen, zelfs als je niet weet of, hoe dan ook belangrijk om snel worden opgelost. Herziening van ten onrechte rekening te zeker hoofd bepaalt het bedrag dat per dag kan worden is ook belangrijk. Gelieve te denken aan een succesvolle baan of van baan veranderen geslaagd voor de douanier proef gesteld wanneer pijnlijk. Dat gezicht niet de hoop en de dromen vergeten totdat de test is, zal het van kracht tot en met de douane-inklaring officer-test tot de laatste te doen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!