Om een ​​specifiek arbitrage vóór de faillietverklaring

0 Comments

Als de verdediging voorafgaand aan de faillietverklaring, de wet genaamd “Wet op gespecificeerde arbitrage voor de aanpassing bevordering van dergelijke specifieke schuld” ten uitvoer is gelegd van juli 2000. Voorwaarden waaronder de regels voor deze specifieke arbitrage wordt toegepast, is dat de schuldenaar is waarschijnlijk te vallen in een staat van faillissement. In dit geval is het mogelijk om de belangen van de monetaire verplichtingen bemiddelen. Bijvoorbeeld, de maandelijkse betalingen zijn bobbel in dat het een veelvoud van caching lening heeft ontvangen, en dat het de rand van faillissement. In zulke tijden, zodat het mogelijk is om terug te betalen, kunt u een specifieke arbitrage te verwerken. Beschuldigingen van specifieke arbitrage, moet als gevolg van de persoon te zijn dat er een schuld die moet worden terugbetaald. Maar, zal de gerechtelijke schrijver die de opleiding van advocaten klaar en gedefinieerd als uitzonderingen kunnen in de proxy te staan. Bijvoorbeeld, tot nu toe terugbetaald de totale hoeveelheid herberekening van, als je de rente die hoger is dan de reële jaarlijkse rente van 18% bepaald door de rente Restriction Law betaald had, arbitrage zoals terug te krijgen met betrekking tot de rente ook terug omwille van het teveel betaalde het is beschikbaar. Oorspronkelijk was de rente die te veel extra betalen is niet verplicht om te betalen was, is het mogelijk om te besteden op het hoofdscherm. Op deze wijze is het mogelijk te snijden of het maandelijks te betalen bedrag en de totale terugbetaling in een bepaalde arbitrage verminderen. Sommige mensen ontsnapt faillissement door de arbitrage. Tot dan zelfs mensen die niet alleen deed failliet is, door de “Wet op de specifieke arbitrage voor de aanpassing bevordering van dergelijke specifieke schuld”, nu Miidaseru de weg naar buiten.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!