De futures handel in Nikkei 225 mini

0 Comments

Nikkei 225 mini, zullen worden verhandeld met behulp van de methode handel in futures trading. Tegen een prijs die van tevoren is besloten op het moment dat op de dag dat de toekomst van de vooraf bepaalde, in natura (bijvoorbeeld grondstoffen en aandelen, valuta, etc.) van wordt uitgevoerd op basis van de conventie die kopen en verkopen, je zult futures Trading. Als u momenteel maart overeenkomst beloofde Nikkei aandelen te kopen gemiddeld 14.000 yen mei na twee maanden, is niet verkooptransacties, op basis van het op het huidige punt in de tijd uit te voeren. Nikkei 225 hendel in de mini is niet bedoeld, zoals aandelen en valuta, het is de Nikkei Stock Gemiddeld index. Nikkei 225 wanneer de futures verhandeld op de mini, u gebruik maken van een nummer dat niet bestaat is als een stam van de Nikkei Stock Average. In sommige opzichten, kan het worden gezien als een voorraad handel in virtueel. Eenheden gebruikt voor het kopen en verkopen, 1000 keer de Nikkei Stock Gemiddeld index op 225, is uitgegroeid tot een 100-voudig in de Nikkei 225 mini. Nikkei 225 dagen is de toekomst van de vooraf bepaalde in de mini, maart, juni, september, de tweede vrijdag van december, de zogenaamde vier maand met de contract maand. Als u zich een contract maanden was geweest om weg te gaan hebben een positie, zal het worden geliquideerd in de waarde van SQ (speciale liquidatie index) op de dag voor de tweede zondag. Op dat moment, maar het maakt niet uit, maar het maakt niet uit je verlies voordeel zou worden gedwongen om de afwikkeling. Natuurlijk, de laatste dag is het niet nodig om door te gaan naar de positie totdat u de betalingstransactie op elk moment voor die kunnen maken houden. Nikkei 225 mini futures trading is gedaan in een dergelijk verdrag.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!