Grijze zone rente van real per jaar

0 Comments

De echte jaarbasis is er een grijze zone rente. Ik wil weten voorop te stellen wanneer om te controleren of de werkelijke jaarlijkse percentage is de grijze zone rente. Lager dan de maximale rente die wordt bepaald door de inschrijving op het kapitaal Law, een hogere rente dan de rente die wordt bepaald door de rente Restriction Law is in de grijze zone, het merendeel van de consumenten kredietverstrekkers en de lening in dit tempo. Ook voor de toekomst, moet je blijven houden gewoon iets overzicht van de grijze zone. Wet die is vastgesteld voor de grens van de rente, en 29,2% van de Investment Law, en er is een 15% tot 20% van de Interest Rate Restriction Law. Spreken van waarom er een verschil in de cijfers van zowel de wet, is het omdat het doel is anders dan de wet te gebruiken. De wet is de rente Beperking recht van de civiele rechtszaak, als je het belang van op voorsprong in de stand groter is dan de bovengrens, disable het eigen risico. In contrast, in het kader van de inschrijving op het kapitaal wet zal het onderwerp zijn van de handhaving van strafrechtelijke sancties, zullen boetes optreden. Caching leveranciers van echte jaarbasis, dat is besloten, terwijl de hoogte van deze beide wetten, voor de grijze zone die ontstaat uit het verschil van de wet, hebben verschillende mensen de kwesties die gemaakt. De reële rente die het kapitaal dat u Subscription overschrijdt prima optreedt, maar het is geen doel van de opgelegde straf of maatregel in de Interest Rate Restriction wet geworden. Daarom caching bedrijf Investment Law heeft meer dan de rente Restriction wet, terwijl de bescherming bij het bepalen van de reële rente. Als de inschrijving op het kapitaal 29,2% overschot met weinig echte jaarbasis, is er geen penalty in de financieringsmaatschappij consument is groter dan de rente Restriction Law. Maar, omdat het te veel betaalde meer dan minuut op jaarbasis bepaald door de rente Restriction Law, zoals wanneer het onmogelijk wordt om absoluut terugbetaling, en vice is teveel betaalde claims.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!