De vooruitbetaling van de hypotheek

0 Comments

Naast de maandelijkse aflossing, het heet een vooruitbetaling om een ​​deel van de lening terug te betalen in een keer wanneer er sprake is van een dergelijke samenhangende inkomsten. Door het maken van de aanbetaling, het in staat is om de rest van de aflossing van de hypotheek veel te verminderen. De voordelen van vooruitbetaling is dat u de rentelasten kan verminderen door zo snel mogelijk zou terugkeren. Het is mogelijk om de terugbetaling te verkorten, is de kracht van die hypotheek vooruitbetaling die laag kunnen worden gehouden om het totale bedrag terug te betalen. Terwijl aandacht voor de relatie tussen de Commissie en de hypotheek aftrek, het ontwikkelen van een plan van de vooruitbetaling van de hypotheek. Vergoeding wordt niet toegepast op de toepassing van de vooruitbetaling. Daarnaast is er een kans op een aanrijding om de hypotheek aftrekbare bedrag terugbetalen wordt verminderd met vooruitbetaling. In de afgelopen jaren, hypothecaire producten zijn ook veelomvattend. De concurrentie tussen financiële ondernemingen lijkt ook de trend van geïntensiveerd. Zoals de commissie van het mechanisme, laten we gaan kijken in de tijd om de vooruitbetaling te overwegen. Ruwweg verdeeld in, is er een vooruitbetaling van twee manieren. Een daarvan is een manier om de periode tot terugbetaling van de terugbetaling te verkorten, de andere is het verhogen van de maandelijkse betalingen. De eerste is de periode van compressie-type, de laatste is de maandelijkse aflossingen compressie type. Maandelijkse aflossingen compressie type is een grote interesse in beslag dan de periode compressie type, maar de last van het huishouden je nodig hebt is minder. Wanneer de terugbetaling van leningen voor huisvesting zijn uitgegroeid tot een last is, is er een manier om de vooruitbetaling van de maandelijkse aflossingen compressie type hypotheek te kiezen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!