Nikkei 225 methode van de handel in aandelen van mini

0 Comments

Het is niet mogelijk uit de transactie rekening wordt gehouden met de normale stammen het uitvoeren van de handel in futures van de Nikkei 225 mini. Selecteer de effecten bedrijf, is in staat om een ​​speciale rekening te openen voor de verhandeling van Nikkei 225 mini, kunt u een futures transactie te starten. Voor rekening van de vergoedingen voor onderhoud, het grootste deel van effecten bedrijven is gratis. Zelfs als u overweegt een transactie of de bevestiging van het bedieningsscherm, om te zien wat voor soort diensten aan mensen met een account wordt verschaft, kan het een goed idee om de voorlopig geen account openen. Om de opening van de rekening uit te voeren, ten eerste, de Nikkei 225 naar de effecten bedrijven die te maken hebben met handel in mini futures te selecteren, laat ze verzenden, aanvraagformulier gaan het document aanvraag. Document verzoek kunt u zich eenvoudig aanmelden van het internet. Nikkei Als 225 mini-aanvraagformulier is verzonden vanuit de effecten bedrijf, moeten we eerst het openen van een uitgebreide effectenrekening. Door effecten bedrijven, documenten die kunnen worden gebruikt voor de identificatie zijn verschillend van elkaar. Andere per post aanvaard, is er ook een bedrijf dat de indiening van heeft toegegeven op FAX. Zodra u een volledig overzicht hebben vastgesteld, en open een Futures Trading account. De toepassing op dezelfde manier als de opening van een uitgebreid verslag, als er geen problemen door middel van voortdurende onderzoek Futures Trading rekening is geopend, omdat het de algemene stroom van maximaal beginnen met de handel zal zijn. De opening procedure van de handel in futures rekening zal enige inspanning en tijd in beslag nemen, maar aangezien niet te worden gehouden met te zeggen dat de basis laat uw belangrijke fondsen, laten we verder gaan met de nodige voorzichtigheid procedures.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!