Valuta functies van de markt voor vreemde valuta

0 Comments

De markt voor vreemde valuta heeft veel geld, is er een functie, respectievelijk. En er zijn verschillende valuta’s op de aarde, het is gebruikt, respectievelijk. High-profile pond, euro, dollar, etc. is veel handelsvolume valuta. Het ding populariteit is niet erg hoog en er zijn veel, zoals de Thaise baht en Zuid-Afrikaanse Rand. Door het houden van een goed begrip van de aard van de munt, met voordeel kan worden bediend op het moment van de investering het gebruik van vreemde valuta, zoals valutakoersen marge handel FX. US dollar is niet alleen de Amerikaanse munt, is de belangrijkste munt in omloop in de markt over de hele wereld. Het beschikt over ‘s werelds grootste valutatransactie volume als de centrale munteenheid van handel en investeringen in de wereld, evenals de Verenigde Staten. Er is ook angst element, tekorten en de tweeling van het begrotingstekort en het tekort op de lopende rekening, ook gezien het effect van de subprime-probleem. Om deze reden doen we nooit over de wereldmarkt wenden zich tot de dollar centrum. Euro zal de valuta waarin ongeveer de helft van de 25 landen die lid zijn van de Europese Unie EU Europa wordt gebruikt, terwijl het laten stollen van zijn positie als de belangrijkste valuta tweede alleen voor de Amerikaanse Dollar. De euro is een van de valuta die de huidige aandacht, handel in vreemde valuta volume heeft aangetrokken als de volgende bak van de dollar is gestaag toegenomen. Australische dollar en de NZ dollar is de valuta die is ontstaan ​​tegen de achtergrond van de recente jaren van sterke nationale economie. Het is ook een actievere rol spelen in de investering, zoals FX. Australië en Nieuw-Zeeland is een resource-rijke landen, zijn we vordert groei van gestage economie. Rente is ook hoog, is de munteenheid die zeer geschikt zijn voor buitenlandse investeringen was.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!