Het handelen in aandelen in de Nikkei 225 mini

0 Comments

Nikkei Futures Trading gemiddelde koers van het aandeel van de (Nikkei 225), het verwijst naar de in de mini-grootte van 1/10 en de Nikkei 225 mini vervoerde goederen. In de handel, die begon in juli 2006, is uitgegroeid tot een eenvoudige product dat er geen noodzaak om individuele aandelen te kiezen, is er een functie die een deal met minder geld kunnen zijn. Zoals kan worden gezien van het woord mini, is het verscheen in de handel in futures als een mini-versie van de Nikkei 225, die de handel van tevoren is geweest. Nikkei 225 mini, de handel waarbij de Nikkei Stock Gemiddeld index bij de transactie onder de categorie van de stock index futures trading in te voeren. De figuur van de Nikkei Stock Gemiddeld in oog met dagelijks nieuws en kranten hebben in de transactie object, dat een indicatie dat een bepaalde aandelenmarkt als geheel van de stroming en de beweging van Japan in plaats van de aandelenkoersen van bedrijven vertegenwoordigt is geworden. En de Nikkei Stock Gemiddelde van de Tokyo Stock Exchange gezet door het gemiddelde van de belangrijkste 225 merken van Japan, TSE Tokyo Stock Price Index, die is uit de bekende gemiddelde koers van het aandeel. Nikkei en één 100 keer de gemiddelde koers van het aandeel, de transactie als een minimum eenheid is de Nikkei 225 mini handel uit te voeren. Nikkei 225 mini-deal, als bijvoorbeeld de Nikkei Stock Gemiddeld was 14.000 yen, de prijs van de minimum trading unit is tot 1,4 miljoen yen worden. Nikkei Als het gemiddelde van de markt is verhuisd om omhoog te gaan 10 yen, krijgen we het voordeel van duizend yen. Of te verkopen tegen een hoge prijs te kopen tegen een lage prijs, is uitgegroeid tot een mechanisme om voordeel door te kopen wat werd verkocht tegen een hoge prijs in de lage prijs. Nikkei is de aankoop fonds van toen tot 225 mini kopen, maar is niet te zeggen eigenlijk het bedrag van de nominale waarde nodig. Omdat de marge handel met leverage, kunt u beginnen met de Nikkei 225 verhandeld als er een aankoop fonds van ongeveer 500.000 yen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!