Onderzoek van credit card limieten

0 Comments

Wat er ook tegen het volk, zal het beperken van de hoeveelheid van elk individu wordt bepaald op basis van de inhoud van de herziening een aanvraag voor een creditcard. Credit kredietbedrag, grenzen, ook wel aangeduid als een kredietlijn is die van het lenen van mogelijke frame, op basis van de criteria die Japan Consumer Credit Industry Association in 1991 werd voorgesteld. Gebruik geschiedenis van ondiepe mensen van jongeren en credit cards, is vastgesteld dat zijn overeenkomst verlaagde de limiet dan de referentie. Credit card na de uitgifte is controleren of het gebruik en de terugbetaling houding van de kaart. Zwarte lijst die gangbaar zijn in de bedrijven natuurlijk ook onderzocht, maar de frequentie van het gebruik en de plaats van het gebruik van een credit card tot nu toe, zoals er was geen probleem voor de terugbetaling is onderworpen aan herziening van de limieten verhogen. Onderzoek van de grenzen gebeurt op puntensysteem van scoresysteem. Attributen van de mensen was er een terugbetaling vermogen tot nu toe (leeftijd, beroep, familie structuur, enz.) Worden de bijbehorende nummers, wordt daardoor niet worden gescoord. Bijvoorbeeld, de menselijke afbeelding evaluatie van caching bedrijf wordt hoog, in de gehuwde balbezit huis, is een persoon werkgever is dat er een bepaalde lengte van de dienstverlening is stabiel. Als een hoge beoordeling Moraere wordt grenzen van de herziening zal toenemen. Toen ik dacht dat ik wil tot het uiterste te verhogen, tot nu toe zonder het bijzonder voor de terugbetaling in het gebruik van stagneren, is er geen probleem als er een bepaalde frequentie van het gebruik. Afhankelijk van de tijd, is het ook mogelijk om een ​​aanvraag voor een verhoogde grenzen aan de telefoon. Aangezien er een risico of om een ​​negatief beeld worden als u wenst te verhogen als een caching doeleinden, is het beter om te melden als winkelend publiek.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!