Beperkingen opgelegd door de faillietverklaring

0 Comments

Als de self-faillissement niet volledig de schuld terug te keren, zal het een verscheidenheid van invloed op het dagelijks leven. Als het individu in staat van faillissement is verklaard, ontvangt u eerst een limiet aan de verscheidenheid van de kwalificaties met betrekking tot de wet. Advocaten, Certified Public Accountants, om niet in zulke executeur, kun je niet aan de commissarissen en de raad van bestuur, de positie Corporate Director’s te krijgen. Bovendien, mensen die failliet verklaard, het zorgt ervoor dat de verplichting om de beschrijving die noodzakelijk werd geacht. Ook duurt het is een limiet aan de residentie, tenzij u toestemming van de rechtbank, kunt u de plaats waar u woont niet veranderen. Zou zelfs beperkt tot e-mail, post of telegram van failliete aangepakt ontvangt curator is in de eerste. Er is ook, dat de inhoud van de e-mail is curator te controleren. De kredietinformatie bedrijf zal worden geschreven informatie die failliet werd verklaard. De leningen in de financiële consument is een noodzaak om te worden beoordeeld, maar terwijl de informatie aan de credit informatie bedrijf is geregistreerd, niet het examen. In aanvulling op de wettelijke beperkingen, is er ook een maatschappelijk veroorzaakt beperkt door het faillissement. Dat failliet verklaard is omdat het betekent dat de economische krediet verloren. Maatschappelijk ongewenst deel, zal een soort van overlast optreedt zelfs in sommige trading activiteiten en dag-tot-dag leven. En stukjes en beetjes beperkingen en zich voordoet, maar meer dan dat van faillissement onvermijdelijk zou zijn verklaard.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!