Voordat u failliet verklaard

0 Comments

Uitzoeken verklaard in wat dingen zijn, je weet wat te doen. Gebruik en caching lening die het inkomen hoger is dan, heb je meer en meer mensen om het faillissement te wijten aan oorzaken zoals te veel winkels in de kaart. Als u ook besteedt zijn hele fortuin was niet meer in staat om alle van de schuld terug te betalen is in de procedure bij de rechtbank. Tegen de schuldenaar al, is het systeem in staat van faillissement verklaard dat een eerlijke verdeling van de eigendom van schuldeisers in geld te verlossen. In de faillissementsprocedure moeten kredietgevers kant of de schuldenaar kant beroep op de rechter. Uitzoeken klacht is geoorloofd, is failliet verklaard zolang erkend die zijn uitgerust met de eisen Hasan wordt gedaan. Normaal rechter bij failliet verklaard en benoemd tot curator op hetzelfde moment. Failliet persoon om de eigenschap die moet worden verdeeld onder de schuldeisers in plaats van het geld te beheren, het werk van de distributie van curator neemt in één hand. En self-faillissement, leende de kant is wat een faillissement op hun eigen baan te dienen. In sommige gevallen kan er woning aan het bezit van de kant waar de kosten van de faillissementsprocedure werd geleend in dat het niet kan worden uitgewerkt is klein. Deze zaak is niet uitgegeven curator zal faillissement eindigen op hetzelfde moment als het faillissement. Een dergelijke vorm, aangeduid als de gelijktijdige afschaffing van het faillissement.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!