Kenmerken van FX Day Trading

0 Comments

Day trading is een vorm van FX de handel om de transactie te eindigen in één dag, maar de middellange en lange termijn transacties zijn een deal op meer tijd. In FX overwegingen van het kopen en verkopen van middellange en lange termijn handel en korte termijn day trading is iets anders. Day trading is de momentane kopen en verkopen in de markt van de dag, net-width om uit te voeren, gescheiden door de tijd wordt niet gedwongen om kleiner te worden. Vaak gericht 0.3 yen 0,5 yen zin voordelen, is de mate waarin streven naar 1 yen zin winsten. In day trading, is een grote winst van ¥ 2 yen bijna geen doel, in het geval van middellange en lange termijn FX zal proberen om een ​​winst in de breedte van een paar yen te nemen. Exchange markt heet een markt die nooit slaapt, we altijd open als weekdag. Het bedrag van de transacties tussen de vele koersbewegingen populair geworden is, en op het moment dat de Londense markt open is, is wanneer de markt van New York geopend. De beweging van de markt is druk is rond vier uur in de avond van de Londense markt tijd en na uur ‘s avonds 9 van de markt van New York tijd. De winst is eenvoudig te timing nemen, prijsbewegingen op deze manier is wanneer actief is. Record a is grafiek van de wisselkoers is niet belangrijk bij de tijd om de toekomst te voorspellen. Gescheiden door kaartentafel in een korte periode van tijd is niet essentieel voor day trading. stappen 1 uur Gebruik de kaarttafel, zoals verhogingen 30 minuten. Ook met verwijzing kaarttafel dagelijkse of wekelijkse basis teneinde te houden zet een grote stroom aan het hoofd, maar wat korte eenheid zoals toegepast in de hoofd.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!