FX Day-handel richting de munteenheid van

0 Comments

Wanneer de markt aanzienlijk beweegt, is de dag trading om winst te nemen om een ​​deel van grazen. Om deze reden is van de verhandelbare valuta die Tan’s, de handel een relatief constant en hoog is munt. De intensiteit van de beweging van de wisselkoersen en uitgedrukt in termen van volatiliteit. Aanbevolen valuta day trading is een hoge volatiliteit valuta. Wanneer u de variabiliteit vergelijken, zou het gemakkelijk te begrijpen en de getallen na de verandering en de snelheid van een bepaald punt in de uitwisseling op een tarief. Het nemen van de dollar / yen in 2007 als een voorbeeld, de prijsbewegingen van de valuta markt is 17 yen. De meeste wanneer de waardevermindering van de yen beschikt over geavanceerde 124 yen, was 107 yen als de meest appreciatie van de yen. Ondertussen pond prijsbewegingen in 32 yen, 251 yen als de hoogste per pond was 219 yen als de laagste. Bij het overwegen van de volatiliteit, in de richting van de Amerikaanse dollar is klein en koersbewegingen dan het pond, misschien wel de verandering is minder munt. Tegen het grote pond van verandering, zou het worden gezegd geschikt voor gebruik in de dag de handel te zijn. Mensen die de FX Day-trading is net als een heleboel mensen kopen en verkopen en het pond / yen is een geweldige munteenheid van koersbewegingen, pond / dollar en dergelijke. Valutaswap bedoeld FX die specifiek zijn van, is een punt dat wordt bepaald door het renteverschil tussen de twee landen. Voor korte tijd dat in vreemde valuta day trading vasthoudt, wordt er weinig zijn om de currency swap te krijgen. Bij het kiezen van een valuta die geschikt is voor day trading is dat de beweging van de markt is gemakkelijk te lezen in een eenvoudige, is dat de prijs actie is groot. Zonder na te denken is dat de valuta swap goed zou zijn.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!